Persbericht
Vredehof

Ondanks alle restricties en maatregelen waar de medewerkers van Vredehof het afgelopen moeilijke ‘coronajaar’ mee te maken hebben kregen, heeft Vredehof Uitvaartverzorging opnieuw het Keurmerk Uitvaartzorg (inclusief mortuariumbeheer), het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat en GreenLeave certificaat behaald voor de gehele organisatie.

Pedro en Inge ISO

Pedro Swier, algemeen directeur, zegt dan ook trots te zijn op alle medewerkers die samen hebben gezorgd voor het behalen van dit mooie resultaat.

Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie.

Zowel het ISO 9001 als het Keurmerk Uitvaartzorg legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Als duurzame GreenLeave gecertificeerde uitvaartverzorger houdt Vredehof zich aan de zeven kernprincipes van GreenLeave. (Goed werkgeverschap / Duurzame bedrijfsvoering / Duurzame Inkoop / Eerlijk zaken doen / Maatschappelijke betrokkenheid / Eerlijk en transparant communicatie over duurzaamheid / het opleiden van medewerkers op het gebied van duurzaamheid).

Door het behalen van deze certificaten voor de gehele bedrijfsvoering zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale, duurzame en continue kwaliteit van de diensten.
Meer informatie op www.vredehof.nl
.


.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief